Dačič o Palminim “tajnim žurkama”: “Nisam učestvovao. Maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama…”

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas povodom navoda da je bio jedan od učesnika “tajnih žurki” u Jagodini da je on uvek pod prismotrom policije, pa je svaki njegov odlazak i u taj grad zabilježen.

“Ja sam već 13 god pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen”, rekao je Dačić za televiziju Hepi.

Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije, je dodao da nikada nije učestvovao na “tajnim žurkama”, već su svi događaji na kojima je on bio bili javni.

Leutar.net Dačič o Palminim “tajnim žurkama”: “Nisam učestvovao. Maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama…”

“Ja sam od 2008. godine sa (Draganom Markovićem) Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj događaja”, rekao je on.

Dačić je naglasio da su maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama pred hiljadama ljudi.

Predsednik Narodne skupštine je ocenio da je taj slučaj “svakako” politički motivisan i da njime treba da se bave nadležne državne institucije.

Leutar.net Dačič o Palminim “tajnim žurkama”: “Nisam učestvovao. Maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama…”

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, “podvodjenju” devojčica i žena u tom gradu.

Prema rečima svedoka, tim proslavama su prisustvovali i čelnici vlasti Ivica Dačić, Aleksandar Antić, kao i vlasnici Knez petrola i Kopernikus televizije.

Izvor: BETA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.