SRPSKI GASTARBAJTERI U KANADI PRAVILI LOM SA STRIPTIZETOM: Građevinski radnici rigorozno kažnjeni zbog korona žurke (VIDEO)

Opšta pometnja nastala je u Kanadi nakon što su pre nekoliko dana u javnost dospeli snimci grupe građevinskih radnika iz Toronta koji su napravili korona žurku sa striptizetom.

Na osnovu snimaka, po svoj prilici, reklo bi se da su srpskog porekla.

Leutar.net SRPSKI GASTARBAJTERI U KANADI PRAVILI LOM SA STRIPTIZETOM: Građevinski radnici rigorozno kažnjeni zbog korona žurke (VIDEO)

Fotografije su prvo počele da se objavljuju na Tviteru, a onda je isplivalo i nekoliko snimaka na kojima se vide radnici koji radnicu grle, ljube i polivaju votkom.

Sve se, prema pisanju kanadskih medija, odigralo devetog aprila. Radnici, pored skandalozne zabave, uz to ne poštuju ni propisane epidemiološke mere.

O svemu se piše i na Redditu, pa je jedan komentar sledeći:

– Srpska zajednica bruji o ovome – u opticaju je 15-minutni video gde se vide uglavnom stariji ljudi koji su „slavili“ odlazak u penziju, uz treštanje srpskih narodnjaka, rakije i opšte vatačine plaćene striperke – sve bez distance i maski što je za razliku od Srbije, u Kanadi big No-No. Navodno svi učesnici su Srbi, što se lako utvrdi kada se čuje ton snimka. Epilog ove nesrećne avanture je da su tih sedam-osam srpskih porodica traumatično pogođene; podneti su zahtevi za razvod brakova, dečko (jedini ispod pedeset godina u društvu) koji je snimao i negde postavio je u komi nakon debelih batina. Privatna firma je izgubila milionske ugovore, svi zaposleni dobili otkaze i šta jos ne. Tragičan ishod jedne neverovatne gluposti – kaže komentator, a sve se dogodilo na jednom građevinskom zemljištu.

Video snimak možete pogledati OVDJE.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.