Saznajemo: Tužilaštvo otvorilo predmet „Palma“

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

„Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela“, rekao je za Nova.rs. Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Leutar.net Saznajemo: Tužilaštvo otvorilo predmet „Palma“

Kako saznajemo, Tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić optužila je juče Markovića da je organizovao „žurke“ u selu Končarevo kod Jagodine na kojima su „devojčice od 15, 16, 17 godina“ podvodjene pojedinim funkcionerima.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je te optužbe kao „najgnusnije laži koje je ikada čuo“ i najavio da će tim povodom, sam otići u tužilaštvo.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.