Krivokapić: Pravda će stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće

Premijer je poručio da je zadovoljan činjenicom da je skupštinska većina uvidjela da je njegov predlog i predlog Vlade Crne Gore, kako da se riješi pitanje tužilačkih zakona u najboljem interesu Crne Gore.

Izražavam zadovoljstvo činjenicom da je skupštinska većina uvidjela da je moj predlog i predlog Vlade Crne Gore, kako da riješimo pitanje tužilačkih zakona u najboljem interesu Crne Gore, u cilju ispunjavanja pravde, a poštujući evropske standarde, saopštio je večeras Zdravko Krivokapić, predsjednik Vlade Crne Gore.

„Usvajanjem pomenutih zakona, pravda će u Crnu Goru stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće“, poručio je Krivokapić na Tviteru.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je ranije večeras nakon sastanka sa predstavnicima parlamentarne većine da su postigli dogovor oko tužilačkih zakona, te da će u narednim danima tekst dostaviti Skupštini Crne Gore.

Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) je nakon istog sastanka između ostalog kazao da je „DF prihvatio predlog Evropske komisije (EK) i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića koji korenspondira sa preporukama kojima bi se jasno normirale nadležnosti i Specijalnog i Vrhovnog državnog tužilaštva i tužilačkih organizacija“.

Izvor: Vijesti.me

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.