Dunđer nakon incidenta: U Bileći se vodi otvorena borba protiv simpatizera Dodika

BILEĆA – Bilećki odbornik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, Dražen Dunđer, kome je policija juče dokumentovala dvije prekršajne prijave, za ugrožavanje sigurnosti, te za tuču i fizički napad, tvrdi da se u Bileći vodi otvorena borba protiv simpatizera predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, i da je to izazvalo jučerašnji incident.

„Ja nikada nisam krio da sam Dodikov simpatizer, čak i onda kada sam bio protiv odbornika SNSD-a u Bileći, jer smatram da boljeg lidera nema Republika Srpska, a to smeta nekima iz vladajućih redova, pa me je jedan od članova PDP-a juče onemogućio da uđem u skupštinsku salu na raspravu o budžetu.

On me je čekao na hodniku, što se jasno vidi na snimku skupštinskih kamera i dobacio ‘Nećemo dozvoliti Srpskoj radikalnoj stranci da prisustvuje raspravi, jer vi sarađujete sa SNSD-om i Miloradom Dodikom’, što je mene izrevoltiralo“, kaže Dunđer, koga smo juče nakon incidenta pozivali telefonom, kako bi čuli njegovu stranu priče, ali je bio nedostupan.

Tvrdi da se nije mogao javiti jer ga je policija privela radi saslušanja, u kome je navodno sve ovo i njima rekao i slučaj objasnio na Facebook stranici svoje stranke.

„Ja nisam želio zloupotrebljavati dužnost odbornika, već sam htio prisustvovati javnoj raspravi Nacrta budžeta zbog moje mjesne zajednice, jer smatram da ako izlobiram više možemo i više projekata ostvariti“, kaže Dunđer, uz tvrdnje da ne zna zašto su bili tu upravo oni sa kojim se sukobio. 

Ubrzo nakon izbijanja incidenta pozvana je policija, pa su pripadnici Policijske stanice Bileća ponovo uspostavili narušeni javni red i mir, a potom radi saslušanja priveli Dunđera u Policijsku stanicu, ali za tim, kako kaže, nije bilo potrebe, jer im je on sam na licu mjesta rekao šta je bilo i da nije počinio nikakvo krivično djelo.

Izvor: Nezavisne / Vesna Duka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.