Ćerku Zdravka Krivokapića napala rulja u Nikšiću

Povodom incidenta koji se danas dogodio na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori, kada su demonstranti nasrnuli na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova ćerka.

On je naveo i da je njegova ćerka bila uplašena i da je plakala. Istakao je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.

„Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah.

Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Podsetimo, na društvenim mrežama danas su se pojavili dramatični snimci, zabeleženi na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori.

„Upravo je u Nikšiću naočigled dvadesetak policajaca autom pregažen čovek koji je bio među Crnogorcima. Policija nije ništa uradila da vozača zaustavi niti je čoveku pružila pomoć“, stoji u objavi na Tviteru.

Nakon toga su brojni korisnici društvenih mreža podelili snimke sa lica mesta koji su i više nego dramatični.

Na snimcima se vidi kako je grupa građana opkolila službeno vozilo, koje se nije zaustavilo već je nastavilo dalje i protom oborilo nekoliko osoba.

Ovi događaji desili su se uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade, koji je počeo jutros u 11 časova. Skup je organizovan povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.