Svadbe samo za vakcinisane: Uvode se nova pravila u Srbiji, na veselja samo uz PCR i vakcinu

Ivent industrija u Srbiji od početka pandemije korona virusa najviše ispašta. Kako su svi događaji poput kongresa i svadbi otkazani Ivent industrija je u velikom problemu.

Gost emisije “Redakcija” bio je Boško Bubanj, član UO Udruženja “Ivent industrija”. On je konstatovao da je udruženje spremno na sve kako bi ponovo nastavili sa radom, pa čak i na to da se uvedu nova pravila da će biti moguće samo za vakcinisane parove da prave svadbu ili zovu goste koji su vakcinisani, piše Kurir.

– Mi ne radimo godinu dana, spremni smo na dosta toga, ovo neće nestati tako brzo, vakcina je jedini put. Mnogo je važno da se pošalje pozitivan signal javnosti da se vakcinišu. Ako smo već među prima po vakcinaciji u Evropi i svetu ajmo onda da budemo i među prvima u Evropi po otvaranju i dozovljavanju svadbi i mi moramo da idemo tim tempom i mi treba da budemo među prvima koji će to uraditi – naveo je Boško.

On je dodao da je Udruženje “Ivent industrije” spremno da zahtjeva od muzičara da imaju obavezan PCR ili da budu vakcinisani, kao i da su spremni da ih ograde određenim pleksiglasom ukoliko je to potrebno.

– Mi smo spremni na sve, samo da krenemo sa radom. Ukoliko neko od muzičara ne može da se vakciniše, neka dostavi PCR test – kaže Boško i navodi da je neophodno da ova industrija što prije krene sa radom, inače joj prijeti nestanak.

Srpskainfo

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.