SNSD u Banjaluci ostvaruje prijetnje iz izborne noći

„Prijetnje koje je lider SNSD-a uputio Banjalučanima u izbornoj noći i dan kasnije, jer nisu birali gradonačelnika po njegovoj volji, amandmanima SNSD-a i stranaka okupljenih u većini Skupštine grada Banjaluka počinju da se ostvaruju. Nisu se usudili da isključe grijanje, ali sudeći po prijedlozima koje su dostavili, cilj im je da Banjaluka u 2021. godini vijeku bude mračna, zapuštena i zarasla naseobina iz srednjeg vijeka“, rekao je šef Kluba odbornika PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Dragan Milanović.

Milanović amandmane skupštinske većine naziva skandaloznim: 

„Umjesto razvoja i iskoraka u budućnost, amandmanskim djelovanjem skupštinske većine okupljene oko SNSD-a stvara se grad koji ne može da održava i uređuje javne površine, u kojem je nemoguće održavati javnu rasvjetu i čijem rukovodstvu su vezane ruke za popravi rupu na asfaltu. Godinu dana čitav svijet poziva na pojačano održavanje higijene, kao jedan od vidova prevencije virusa korona, a većina u Banjaluci uzima milion KM od planiranih sredstava za održavanje javne higijene. Jasno je da se ovdje radi o čisto političkoj borbi na uštrb građana, ali još jednom pozivamo da do održavanja sjednice razmisle šta rade i konsultuju zdrav razum umjesto što konsultuju predsjednika SNSD-a“, ističe Milanović.

Milanović dodaje da je Banjaluka i administrativni centar Republike Srpske u kojem se nalaze sve najznačajnije institucije i da je nedopustivo da kao takva bude zapuštena, neuređena i nerazvijena. 

/BN/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.