Bijeljina: Vozio bez kacige pa mu zbog neplaćenih kazni oduzet bicikl!

Danas je u centru Bijeljine oduzet bicikl starijem licu nakon što je utvrđeno da ima tri neplaćene kazne zbog vožnje bez kacige.

Kako saznajemo, bicikl je oduzet starijem muškarcu B.P. (68) iz Popova koji je prevozio kajmak i sir, te bez ikakve dozvole prodavao na Zelenoj pijaci i puštao u dalji promet.

Iz MUP-a navode da je ovo već treća kazna istom licu u proteklih 2 godine, a sve su zbog vožnje bez kacige. Procjenjeno je da bicikl marke „ženski bicikl“ vrijedi približno koliko i kazne, oko 100 KM.

Mi smo stupili u kontakt sa ovim licem koje tvrdi da nema od čega platiti kaznu:

– Svakog utorka odem do pijace, prodam kilu kajmaka i 3 kile sira, to mi je sav prihod, a imam bolesnu ženu koće svoe, svaki dinar ode na praške.

Nemam očega platiti, jedva sam neki dan i gumu okrpio da imam sučim doć dograda. Reko sam eto vam točak, samo vi radte svoj poso, pa doklen doguramo nas dvoe.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Bijeljina News

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.