Roditelji: Javno se odričemo svog sina. On i snaha za nas više ne postoje!

Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli izbjegavati kontakte s njima, odlučili su staru narodnu poštapalicu „odreći ću te se preko novina“ pretvoriti u djelo.

„Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve što je moguće da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin“, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović. 

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželio, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

„Još dok je bio student znao nas je vrijeđati, i to pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori“,  priča Krunoslava Šimpović za Podravski hr.

Leutar.net Roditelji: Javno se odričemo svog sina. On i snaha za nas više ne postoje!

Svaki poziv u posljednje četiri godine, dodaje ona, završavao je teškim sinovim uvredama, a kad bi god došli kod njega, zajedno sa snahom činio je sve što je mogao kako ne bi vidjela unuke.

„Unuci nas obožavaju jer smo ih svagdje vodili i uživali su u druženjima s nama. Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan“, žali se Krunoslava Šimpović.

Sad kad više nemaju novca, dodaje Krunoslava, i kad bi se sin trebao ponekad pobrinuti za njih, on ih izbjegava.

„Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe“, zaključila je Krunoslava Šimpović.

Leutar.net Roditelji: Javno se odričemo svog sina. On i snaha za nas više ne postoje!

Sin nije želio previše komentarisati istup svojih roditelja.

„Meni je to pomalo smiješno, a svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan“, kratko je dodao sin.

FOTO: Nikola Wolf

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.