Nebojša Vukanović: Zašto sam protiv Andrije Mandića? (VIDEO)

Mnogi se pitaju zbog čega kritikujem i zašto sam protiv Andrije Mandića, predsjednika Nove srpske demokratije i jednog od lidera Demokratskog fronta, pa je red da se neke stvari pojasne.

Kad su Mandića i Kneževića hapsili i progonili, kad je Andrija štrajkovao glađu ispred Skupštine Crne Gore zbog priznanja Kosova, dok su morali da nose nanogice i imali ograničeno kretanje po izlasku iz pritvora, dok su bili žrtve, hapšeni i progonjeni od strane režima Mila Đukanovića, bio sam jedan od rijetkih, ako ne i jedini sa ove strane Drine, koji ih je javno štitio, pisao, snimao priloge, odlazio često u Podgoricu i skretao pažnju javnosti na kršenje ljudskih prava.

Tada su Dodik, Stevandić, Luka Petrović ćutali i držali stranu Đukanoviću, sarađivali iza kulisa, čak je Dodik podržao nezavisnost Crne Gore 2006. godine. Meni ne treba nikakva podrška Andrije Mandića, niti bilo kog drugog političara iz regiona, jer ugled ne baziram na slikanju sa drugima, ali je sramno što Mandić javno podržava Dodika, poziva ljude da glasaju za pajtosa Mila Đukanovića, i tako zabija nož u leđa meni i svim ostalim opozicionarima u Srpskoj, koji smo ga iskreno podržavali dok je bio u nevolji.

Leutar.net Nebojša Vukanović: Zašto sam protiv Andrije Mandića? (VIDEO)

Pogledajte video prilog u kome sam sve detaljno pojasnio, te analizirao političku situaciju i lokalne izbore u Nikšiću.

Bonus video – Podsjećanje na godine podrške Mandiću i Demokratskom frontu u Crnoj Gori.

/Nebojša Vukanović -INFO/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.