Korona ne postoji, samo nas *ebu, jer kad smo *ebani sa nama se može manipulisati! Bog te mazo, ja živim u “Osmom putniku”

Video u kome dvije drugarice ne žele da stave masku na lice, ali žele da se voze autobusom, zveknuo je u dobar dio javnosti poput meteora za koji smo, onomad, prije korone, mislili da će da nas sravni. Jedna od njih rasteže živce vozaču ko kuvane špagete, objašnjavajući mu da korona ne postoji i da nas truju iz vazduha.

Motor turira, čovjek treba da stigne na vrijeme, posao mu u pitanju, ali ona želi da istera inat i otkrije svim putnicima šta ona misli o smrtonosnom virusu. Na njegovu molbu (strpljenje za desetku, dajte čovjeku povišicu) da stave masku, one odgovaraju da će zvati policiju.

Poslije natezanja, koje je za njih dvije imalo težinu “smije li torba od dvije kile na sjedište”, jedan od putnika im je dao maske koje su nevoljno stavile, ali “samo na bradu” jer “truju nas iz vazduha”.

Na samo jednom portalu koji je pustio ovaj snimak naređalo se preko 800 komentara svih onih koji žele da budu pitani, od kamiondžija koji voze za Njemačku, domaćica, vjernika, apotekara, medicinara, frizera, ugostitelja sve do antivaksera koji sto posto znaju šta je u vakcini.

Jebačina, sveopšta.

Danko na primjer kaže da “krpa na ustima prekriva BOGOLIKO lice čovjeka” i da ljudi sa krpama nemaju pravo da svoju psihozu prenose na ljude koji ne nose krpu i da lijepo vodimo živote slobodnom voljom.

Vlada smatra da je na djelu “zavadi pa vladaj” i da će globalistička politika sa kovid projektom istjerati svoje, i farmaceutska mafija.

Rada je ubijeđena da “nošenje brnjica služi pokoravanju globalistima” dok je Dragica otišla korak dalje uvjerena da je i djetetu jasno da je na djelu hemijsko biološki rat.

Podržava je Mirko koji nekako zna da je ovo otvoreni svjetski rat protiv čovječanstva i to hemijski rat koji se vodi malim dozama bojnih otrova (sarin i ricin) zaprašivanjem.

https://www.facebook.com/100052568714931/videos/204224928006463/

Mira kaže “SZO je svjetska zločinačka organizacija, privatna firma zadužena za istrebljenje čovječanstva”.

Bog te mazo, ja živim u Osmom putniku.

Izvor: Jovana Kešanski / Luftika

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.