Projekat “Prijatelji porodice”: Podrška višečlanim porodicama i privrednicima Ljubinja

Zahvaljujući ugovoru koji su potpisali predstavnici opštine Ljubinje i fondacije “Za porodicu” čije je sjedište u Banjaluci, opština Ljubinje je postala dio projekta „Prijatelji porodice“. Učešće u projektu omogućiće porodicama sa troje i više djece koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Ljubinje da postanu vlasnici „Ponosnih kartica“ putem kojih će ostvarivati popuste  na različite proizvode i usluge kod više od 250 privrednih subjekata privrednih subjekata širom Republike Srpske.

Kupovinu će vršiti direktno u prodajnim objektima ali i preko elektronske prodajne platforme što izjednačava upotrebnu virjednost Ponosnih kartica u svim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

Leutar.net Projekat “Prijatelji porodice”: Podrška višečlanim porodicama i privrednicima Ljubinja

“Pored ovih pronatalitenih mjera i direktne podrške budžetu ljubinjskih porodica sa troje i više djece, projekat je značajan jer ima i dimenziju promocije privrednih subjekata kao i individualnih poljoprivrednih proizvođača sa područja naše opštine. Sa svim privrednim subjektima koji su spremni dati određeni popust na svoje robe ili usluga za nosioce  Ponosnih kartica, potpisaće se ugovor o saradnji kojim će biti omogućeno da svoje proizvode promovišu i prodaju preko posebno kreirana WEB platforma u sklopu vlastitih WEB prodavnica. Na taj način će značajno proširiti tržište i povećati svoju konkurentnost.

Inače, sve troškove projekta snosiće opština Ljubinje tako da je za porodice i privrednike učešće u njemu potpuno besplatno.” rekao je Vitomir Vojčić zamjenik načelnika opštine Ljubinje.

Projekat je, između ostalih, dobio podršku i od Privredne komore Republike Srpske, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodprivrede RS kao i direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije – gdina Arnoa Gujona.

Istokrs.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.