Stižu novi papci, vlast zadovoljno i srećno trlja ruke?!

Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac najavio je da će sutra u Bijeljini dva narodna poslanika pristupiti NPS-u.

Banjac je rekao da je formiran 21 stranački odbor NPS-a u Srpskoj, te da je cilj da do kraja aprila bude formirano 40 opštinskih odbora, od 64 opštine koliko ih ima ukupno u Srpskoj.

Govoreći o nedavnoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Srpske, Banjac je ocijenio da su poslanici trebali da pokažu jedinstvo i donesu jednoglasnu odluku o tome da visoki predstavnik treba da ode iz BiH, ali da su poslanici opozicije izašli iz skupštinske sale kada je bilo vrijeme za glasanje.

On je istakao da Narodna skupština Srpske, kao posljednja politička linija odbrane Srpske, treba da bude jedinstvena po ovim značajnim pitanjima.

Kada je riječ o Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu Mlječanica iz Kozarske Dubice, na čijem je čelu, Banjac je rekao da će se u naredne četiri godine ostvariti ulaganja Vlade Srpske od 32 miliona KM, te kreditnim sredstvima od Bolnice 2,5 miliona KM i iz vlastitih prihoda oko 1,5 miliona KM.

On je zahvalio predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović i predsjedniku Vlade Srpske Radovanu Viškoviću koji su podržali projekat, a naročito predsjedavajućem i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, koji je prepoznao viziju.

(Srna)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.