Đukanović “Nikšić nije moj politički kraj i uskoro se vraćam u državnu vlast…”

Predsjednik države i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da izborni rezultat u Nikšiću nije njegov politički kraj. On je za TV Nova BiH istakao da je DPS i dalje najjača politička partija.

„Vidjeli ste da se to u ovom slučaju nije dogodilo, da je DPS popravio rezultat u odnosu na parlamentarne izbore i time najavila svoju stabilnu ulogu na crnogorskoj političkoj sceni i svoju voeću ulogu u zastupanju evropske budućnosti Crne Gore i, ja vjerujem, svoj skori povratak u državnu vlast u Crnoj Gori“, rekao je Đukanović, kako prenosi Portal RTCG.

Ocijenio je da, iz partijskog ugla, nema razloga za nezadovoljstvo.

„Ako gledamo iz državnog ugla, onda treba primijetiti da je, na neki način logično, da svega nekoliko mjeseci nakon pobjede danas vladajuće koalicije, pobjede na koju su čekali 30 godina, još uvijek na sceni euforija pobjednika, tako da mislim je još uvijek mali broj birača bio u stanju da racionalno razluči kvalitet vršenja vlast u prethodnih nekoliko mjeseci, ali mislim da će i to uslijediti u narednim mjesecima. Ipak, u strukturi podrške koju je dobila državna vladajuća kolicija došlo je do promjene“, kazao je Đukanović na Nova BiH.

Izvor: Vijesti

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.