DPS prijeti policiji: Ako policija ne reaguje do 15h – uzimamo stvari u svoje ruke

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić je saopštio da je u nikšićkom naselju Dragova Luka došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Marka Kovačevića, da je otet birački materijal, jedna osoba pretučena, a birački odbor spriječen da izađe na teren.

Iz DPS u nepotpisanom saopštenju nisu precizirali da li se optužbe odnose na Marka Kovačevića koji je nosilac liste “Za budućnost Nikšića”.

“Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme. Pozivamo sve da ovo upozorenje shvate krajnje ozbiljno jer smo spremni i odlučni da odbranimo pobjedu od četničkih hordi”, zaključuju u OO DPS Nikšić.

DPS: Trebinjci spriječeni da glasaju u Nikšiću

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da se od otvaranja biračkih mjesta u Nikšiću pojavio veliki broj glasača koji su državljani Bosne i Hercegovine, uglavnom stanovnici Trebinja, sa privremenim ličnim kartama Crne Gore.

“Budući da se radi o grubom kršenju zakona, pravovremenim reagovanjem ova lica su spriječena da glasaju, što će se i nastaviti sve do zatvaranja biračkih mjesta”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz te partije poručili su da neće dozvoliti da o sudbini Nikšićana odlučuju državljani drugih država.

Izvor: RTCG / in4s

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.