Trebinjski AERODROM UVODI PRAVILA ZA PUTNIKE

Ne morate obavezno biti vakcinisani – jedan od tri dokaza je dovoljan ako želite putovati…

Uprava trebinjskog aerodroma zahtijevaće samo PRC test. Neće uvoditi ograničenja putovanja za osobe koje su vakcinisane, koje su prebolovale koronavirus ili imaju negativan PRC test, saopštio je jedan od 700 zaposlenih na aerodromu. Važno je samo da putnik ne slini, ne kašlje i nema veliku temperaturu.

 Uslijed krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, dobit i investicije trebinjskog aerodroma u poslovnoj 2020. godini jasno su smanjenje. Dok su investicije za proteklu godinu iznosile 30 miliona evra, ove godine su planirane u iznosu od 62 miliona evra.

Na Aerodromu u Trebinju se u 2021. godini očekuje 12,5 miliona putnika. Da bi se očekivanja uprave ispunila, potrebno je provesti i što brže vakcinisanje stanovništva.

 – Treba brzo djelovati jer su pripreme za predstojeću sezonu odmora u punom jeku. Naime, jedna trećina Trebinjaca planira ovogodišnji ljetni odmor provesti u inostranstvu, rekao je direktor trebinjskog aerodroma.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.