“Objavite snimak sa naplatne rampe – sklonićemo djecu”

„Kako je život ozbiljniji scenarista od Bebe Popovića i Izraelca zajedno – baš danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Stanike Grigorijević na naplatnoj rampi Doljevac“, rekla je večeras u uvodu emisije „Pregled dana“ Newsmax Adria Jelena Obućina.

“Veštak je na sudu rekao – veštačili smo video materijal koji nam je dostavljen. Počinje na 8 sati i 30 minuta, pa se prekida, nastavlja se na 8 sati i 32 minuta. Kako je do nezgode došlo u 8 sati i 31 minut nije bilo moguće analizirati nailazak škode ka naplatnoj rampi jer taj deo snimka nedostaje. Ko ima snimak ako nema sud? Pa predsednik. Sam rekao, ima godinu ipo dana”.

“A kako smo koliko juče, gledali odsečene glave – spremni smo za dva minuta snimka. Objavite, sklonićemo decu. Ako nećete nama ono bar tužiocu. Ne krije se valjda ništa, iz razloga nepoznatih javnosti?

Istu formulaciju koristi nemački list ‘Frankfurtrer algemane cajtung’, pa piše o nizu indicija koje ukazuju na veze srpske države i podzemlja. U tekstu se dodaje da ‘iz razloga nepoznatih javnosti’ očito Viši sud u Beogradu hoće da ispita slučaj Jovanjica ne štedeći ni moćnike.

‘Ako stvarno dođe do ozbiljnih procesa protiv Belivuka i vojvođanskih farmera konoplje, mogla bi to da bude bogata žetva’ zaključuje nemački list. Nešto se definitivno dugo dešava – ali ništa što liči na rasplet još nismo videli. Žetva je, to znamo, početkom jula, pa da sačekamo…”, zaključila je Obućina u uvodu “Pregleda dana”.

VIDEO

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.