„Vesna Zmijanac je uzela 150.000 evra“ Zorica Marković se prisjetila vremena kada je bila vlasnica kafane

Zorica Marković prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pjevale, i tom prilikom nagovijestila ko je od kolega pljuvao. Tvrdi da su svi dobro zaradili.

Ovdje je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga “Mali Pariz”. Tu su bile kafane. Mnogi su pjevali. Častili su me što su pljuvali. Nije Darko Lazić, nije Domić, nije Prijovićka. Nisu djeca, oni malo stariji. Vesna je pjevala ovdje godinu dana, Đani. Vesna Zmijanac je ovde uzela 150.000 evra, nije me pljuvala. Radili su i zaradili. Treba obezbijediti mjesto i lokaciju. I ja sam zaradila, i oni – rekla je pjevačica.

Zorica je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje, prenosi Blic.

– Imala sam upalu nerva, bila sam se iskrivila. Bila sam na redovnim ispitivanjima, imam svog ljekara. Upaljen mi je nerv, zbog promaje. Čuvajte se promaje. Koronu sam preležala kad niko nije znao šta je, negativna sam, imam antitijela. Čekam red na vakcinu, nije mi bitno koja je – rekla je Zorica.

Markovićeva se osvrnula na učesnike aktuelne sezone “Zadruge”, i tom prilikom otkrila šokantne detalje iz života pjevačice Rialde Karahasanović.

– Nisam izašla iz kuće otkad sam izašla iz “Zadruge”. Miljana je pretjerala, dobar je čovjek. Malo samo nek povuče ručnu. Ne mogu da gledam Taru i Ša. On kao i uvijek, ljiga, bježi. Koliko čitam, žena neće da ostane sa njim. Cijeli svijet vidi da su oni zajedno. To bježanje preko ograde, to je ljigavo. Dopada mi se Tomović, top je ove godine, Kristijan, Rialda je opasno namazana, Fran i Paula mi se sviđaju. Čula sam da Rialda ima sina od 10 godina, ne znam što ga ne pozdravlja. To sam sve čula u Sarajevu. Aleks mi je top. U toku sam, pratim sve, Anja mala je mrtvo puvalo, Cvele više voli nego ona – rekla je Zorica u “Premijera – Vikend specijalu”.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.