Biljana, sekretarica u krš firmi, tvitom poručila Nataši Ninković: Zategni se, *upačo jedna!

Digla se u medijima i javnosti prašinčina oko tvita neke Biljane koja je rečnikom, kog bi se kočijaš postideo, pozvala žene da joj objasne zašto se glumica Nataša Ninković ne lati botoksa i zategne jer, citiram “Gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da žena izgleda kao moja baba!

Nismo, evo, Biljana znali, da Dara iz Jasenovca treba da bude botoksirana i da iz kupea voza gde deca nekontrolisano mokre od straha treba u logor da zakorači kako “dolikuje jednoj ženi po današnjim standardima lepote” – zategnuto, bez mimike na licu, u facijalnom grču koji ne dozvoljava previše mrštenja i tuge.

Biljanu posebno zabrinjava činjenica zašto se Nataša ne zategne kada je ona kao “sekretarica u krš firmi uspela da skupi za hijaluron i botoks”.

Žene zaista umeju da budu nemilosrdne kad su podočnjaci, bore, višak kože, celulit, strije, stomak, zadnjica, nadlaktice, grudi, kosa… dakle celo žensko telo u pitanju. Nemilosrdne i prema drugim ženama kao da će njihove podočnjake i celulit same nosati, nemilosrdne i prema sebi – spremne da se seku i odbacuju delove sebe ko stare čarape.

Zašto Biljani smetaju Natašini podočnjaci i kako kaže “izgled babe”? Zato što je stvorena atmosfera zagušljivija nego u Pančevu i Beogradu koja utiče na moć rasuđivanja pa se čim neko izgleda prirodno uključuje obest koja tera Biljanu (e) da ovako komentariše.

Leutar.net Biljana, sekretarica u krš firmi, tvitom poručila Nataši Ninković: Zategni se, *upačo jedna!

Volela bih da znam šta bi Biljana dobila ukoliko bi se Nataša podvrgla botoksiranju?

Ali bih još više volela da znam motive sekretarice u državnoj krš firmi da odvaja od male plate za hijaluron i botoks? Ne zato što me briga šta radi sa svojim novcem (jer me nije briga ni za Natašine podočnjake), već zbog naraslog diktata “zategnuta sam i sveža i time još uvek u igri”. Zar igra ne bi trebalo da se igra mozgom, kvalitetom pohranjenim u njemu? Mislim znam da ostaješ u igri partijskim članstvom i podilaženjem kao podguzna muva, ali ako smo uz ovo dobili botoksirano lice kao novog, vrlo važnog činioca igre, onda nam se još crnje piše.

Šta će sekretarica kad dejstvo botoksa za šest meseci prođe, ponovo štekati za novu turu ubrizgavanja i tako do smrti… da ne umre, daleko bilo, smežurana, bez ostvarenog prava na penziju u krš firmi, jer jer neka mlađa uletela na njeno mesto.

Volela bih da ima mnogo više Nataša koje nisu “skinule” podočnjake, koje plene svojim talentom, harizmom, neizveštačenim izgledom… koje nam kao takve šalju poruku: Samopouzdanje crpite sa drugih izvora, ne u operacionim salama klinika za plastičnu hirurgiju. Uživajte u sebi, u svom telu kakvo vam je dato, u životu, bez pritiska šta će ko da kaže za vaše grudi, nos, podočnjake, strije. Ne stidite se svog fizičkog izgleda, već gluposti i površnosti i spremnosti da radi drugih izgledate kao šiparica, a 55 vam je.

Podočnjaci još nikoga nisu povredili, ali pogan jezik jeste.

S tim u vezi, ima li na “meniju” plastičnih zahvata neka operacija jezika kojom se skidaju oštećeni delovi nagriženi obešću, zajedljivošću i bezobrazlukom?

Izvor: Luftika / Jovana Kešanski

1 Komentar

  1. Čista destka za komentar, bravo , hvala Bogu da postoji još uvijek prtpostavljam dosta žena koje ovako misle i ponašaju se prirodno kao velika glumica Nataša Ninković,

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.