Ceca sa Palmom, uz pršut, objašnjava kako se suši meso

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma održao je konferenciju za novinare na kojoj je javnost obavestio o načinu na koji suši meso. Predstavnici medija mogli su i da probaju meso iz njegove pušnice, a na konferenciji su mu se pridružili i folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, predsednik Skupštine Ivica Dačić, ali i Radiša Trajković Đani.

Kako se vidi na fotografiji, Ceca je sa sunčanim naočarima sedela odmah pored Palme, a do nje je sedeo i Đani. Sa druge strane, pored Palme, sedeo je Ivica Dačić.

Ispred njih je bio komad pršute. Njih četvoro na licu nisu imali zaštitne maske.

Konferencija je održana u prostorijama Jedinstvene Srbije u Beogradu, na Terazijama. Jedinstvena Srbija je članica vladajuće koalicije koja u parlamentu ima osam poslanika.

Konferencija za medije je najavljena pre nekoliko dana, a Palma je tada rekao da građane Srbije interesuje kako on suši meso.

“Na mojoj Fejsbuk stranici stoji video – ‘Palmin recept za sušenje mesa’, u trajanju od minut i 20 sekundi, a koji ima milion i po pregleda. Građani Srbije su zainteresovani da, posle degustacije, prenesete u vašim medijima utiske i date ocenu”, naveo je Marković u pozivu medijima.

Inače, Ceca je dugogodišnja prijateljica Dragana Markovića Palme, njih dvoje su redovni gosti na slavama jedno drugog, a kako se vidi iz priloženog, sada “gostuju” i po zajedničkim konferencijama za medije.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.