U Milanu potcjenjuju Zvezdu: To je tim za Seriju B

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Milanu u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope posle beogradskih 2:2, a navijači italijanske ekipe potcenjuju goste.

Milan je već potcenio Zvezdu u Beogradu i primio gol u 93. minutu za 2:2, a sada se situacija ponavlja.

Doduše, Milan je veliki favorit i dalje, naročito imajući u vidu trenutnu kadrovsku situaciju zbog povreda i kartona.

U Italiji, veća je tema odlazak Zlatana Ibrahimovića na Sanremo, nego utakmica, što je opisano i na jednom od najpraćenijih navijačkih portala “milanista.”

“Sad kad je teško, Zlatan mora da počne da igra. Ali u poslednje dve nedelje, nažalost, više se govori o šoumenu Ibri nego o fudbaleru Ibri. Nije to samo njegova krivica, da imamo u vidu i to. Milan je krenuo na očigledan, i takođe zabrinjavajući, neželjeni put koji nije tek tako iznenađujuće doveo do dva poraza u ligi i razočaravajućeg remija u Ligi Evrope protiv beogradske Crvene zvezde koja je, uz dužno poštovanje prema Srbima, ekvivalentan skromnom timu iz naše lokalne Serije B”, piše milanpress.it.

Ceo tekst više je posvećen Ibrahimoviću, uz strah da će njegova forma otići u nepovrat.

“Da li je Ibra već razočaran? Ne možemo isključiti ovu opciju. Karijera Zlatana Ibrahimovića govori o čestim padovima u drugoj polovini sezone. To se dogodilo sa Manćinijem u Interu. U Barseloni. U Milanu, i kada je osvojio Skudeto. I to se gotovo uvek dogodi kada stvari postanu teže, kada se lestvica podigne i kada džin iz Malmea vidi da postaje teško. Ibra postaje nestrpljiv i umesto da povede ostale i drži ih za ruku, napušta brod.”

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.