OVO JE VILA u kojoj je Đorđe Balašević želio da provede starost: Platio je 400.000 evra u mjestu u kom živi svega 1.600 stanovnika

Slavni kantautor Đorđe Balašević je 2019. godine kupio vilu u Istri od 200 kvadrata, gdje je želio da provodi vrijeme sa porodicom koju je platio oko 400.000 evra.

Muzičar je želio da sa članovima porodice ljetuje u Istri, u mestu Brtonigli, blizu Umaga, te je tu kupio vilu sa bazenom. Uz porodičnu kuću Balaševića, na malom brežuljku izvan samog mjesta, nalazi se još osam luksuznih nekretnina.

Leutar.net OVO JE VILA u kojoj je Đorđe Balašević želio da provede starost: Platio je 400.000 evra u mjestu u kom živi svega 1.600 stanovnika

Na pomenutom placu nalazi se kuća od oko 200 kvadrata, kao i nekoliko garaža. Vila je namijenjena za boravak veće porodice, te se sastoji od velikog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe sa posebnim kupatilima, posjeduje dvije kuhinje, unutrašnju i ljetnju, koja se nalazi napolju.

Na imanju, koje je prekriveno travom i uređeno sa ukusom, nalazi se bazen, sauna i đakuzi.

Prve komšije su im uglavnom stranci, ljudi koji žive u Njemačkoj, Austriji i Sloveniji, a koji svaki slobodan trenutak koriste kako bi se odmorili daleko od gradske gužve. Opština u kojoj živi svega 1600 stanovnika.

Leutar.net OVO JE VILA u kojoj je Đorđe Balašević želio da provede starost: Platio je 400.000 evra u mjestu u kom živi svega 1.600 stanovnika

Podsjetimo, Balašević je preminuo 19. februara. Sahranjen je u nedelju, 21. februara, na Gradskom groblju u Novom Sadu. Čitav region danima se oprašta od slavnog kantautora, a građani Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine odaju mu počast u brojnim gradovima.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr/M.M.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.