Dodik nakon ponavljanja izbora: Neko će morati da odgovara za PRIČINJENU ŠTETU

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će neko morati da odgovara za štetu koja je nastala zbog odluke Centralne izbore komisije BiH da se ponove izbori u Doboju i Srebrenici.

Neki investitori, kada su čuli da se ovdje nešto dešava, već su počeli da se povlače, promišljaju ili da sačekaju sa investicijama. Izgubljeno je vrijeme koje nije trebalo da bude izgubljeno rekao je Dodik.

On je za ATV istakao da je poslata loša slika da u Doboju i Srebrenici nešto ne štima, da škripi, što nije tačno.

Dodik je istakao da su u procesu ponavljanja izbora “asistirali” SDS i PDP.

– U pitanju je truli dogovor sa Bošnjacima – rekao je Dodik i dodao da su lideri SDS-a i PDP-a dogovorili sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem da se ponište izbori u Doboju i Srebrenici.

Dodik je istakao da su SDS i PDP mogli da učestvuju u srpskom nacionalnom projektu u Srebrenici, a onda su to prevarili i radili na tome da se ponište izbori.

– Vrhunac svega je činjenica da u ovim ponovljenim izborima niko od njih nije ni prišao Srebrenici da tamo animiraju ljude da Srbi dobiju načelnika i da se tamo nastavi raditi. Uopšte ih nije bilo tamo. To govori o njihovim pravim namjerama – rekao je Dodik.

On je istakao da se vidi strahovit pad SDS-a u proteklom periodu, koji će pod liderstvom Mirka Šarovića dovesti do toga da ova stranka postane marginalna politička skulptura.

Dodik je istakao da je brilijantna pobjeda oba kandidata – za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić i načelnika opštine Srebrenica Mladen Grujićić, te napomenuo da je Grujićić osvojio i više glasova nego na izborima u novembru.

On je naglasio da je ovo pobjeda projekata, što je bila politika SNSD-a, što veća integracija lokalne strukture sa republičkom vlašću, što se pokazalo veoma uspješnim i u Doboju i u Srebrenici.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.