Taksista iz Beograda je postao junak dana kada je pomogao djevojci da položi ispit

Da je samo u pitanju generalizacija da taksisti vole da pričaju ono što vas ne zanima i da može glava da vas zaboli tokom vožnje od njihovih pitanja i raznih teorija, dokazuje i priča koja se desila u Beogradu.

Jedna djevojka je krenula na ispit, a toliko je bila uzrujana da li se dobro spremila, da je cijelo vrijeme do fakulteta plakala u taksiju. Vozač nije ostao imun na njene suze, pa se trudio svim silama da je smiri i objasni da je ispit samo jedna usputna stanica u životu.

Njihova avantura izgledala je tako što je ona jecala i bojala se od onoga što je čeka, a on smireno pričao da će sve biti u redu. Nije joj prepričavao lekcije, ali je naučio onoj najvažnijoj u životu – da strpljene i smirenost dovode do uspjeha.

Tako je i bilo – djevojka je dobila 10 na ispitu, a onda odlučila i da mu se zahvali. Putem Viber poruka.

„Imam molbu za vas, ako nije problem. Da čoveku koji me je vozio danas (vozilo 375) javite da sam dobila 10 na ispitu? Plakala sam kroz celu vožnju, a on je pričao sa mnom“, napisala je djevojka.

Tako je jedna benigna priča uspjela da uljepša dan i djevojci i taksisti. Sigurno se oboje te vožnje sada sjećaju kroz osmijeh.

Leutar.net Taksista iz Beograda je postao junak dana kada je pomogao djevojci da položi ispit

/NOIZZ/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.