Pogledajte sprovođenje pripadnika Škaljarskog klana koji su uhapšeni na Jahorini (VIDEO)

Tri osobe za koje se sumnja da su pripadnici ozloglašenog crnogorskog Šljakarskog klana prebačene su u prostorije Službe za poslove sa strancima BiH. Tu informaciju su za Klix.ba potvrdili u MUP-u RS navodeći da su uhapšeni prebačeni u Službu za poslove sa strancima BiH uz veliko policijsko osiguranje.

Nezvanično, uhapšeni su Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća nad kojima je MUP RS-a izvršio kriminalističku obradu. Još se ne zna da li će i kada uhapšeni biti deportovani iz BiH u Crnu Goru.

Sve tri osobe su uhapšene sinoć na Jahorini zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Leutar.net Pogledajte sprovođenje pripadnika Škaljarskog klana koji su uhapšeni na Jahorini (VIDEO)

Prema navodima medija, uhapšeni su Milan Kršić iz Crne Gore, koji je član kriminalne organizacije, i njegova dva tjelohranitelja. Za Kršićem je aktivirana međunarodna potjernica zbog više krivičnih djela.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršeni su pretresi osoba i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojem su bili smješteni.

/KLIX/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.