Gorica Dodik na tviteru predlaže deratizaciju SNSD-a

Novi “portparol” SNSD-a kćerka Milorada Dodika Gorica je na svom twiter nalogu najavila da SNSD-u treba program detoksikacije, odnosno čišćenja stranke.

Kako u zadnje vrijeme Gorica Dodik sve češće javno istupa sa političkim stavovima i pored Igora Dodika preuzima na sebe nadležnosti onih koji govore u ime stranke, ovu objavu treba uzeti kao nešto što ima težinu i izražava stav samog Milorada Dodika.

Kao Marija Milošević nekada, kćerka Slobodana Miloševića, samo što Marija nije imala twiter.Analogno tome bi pravo pitanje bilo šta bi ostalo od SNSD-a ukoliko se ovaj projekat provede unutar SNSD-a, a možda komentari na objavu sve govore.Tako se konstatuje da ukoliko se ovo provede u SNSD-u neće ostati niko nego njih troje, Milorad, Igor i Gorica, dok poslanik u Parlamentu BiH Snježana Novaković Bursač predlaže širu akciju u pravcu dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, a poslanik u NSRS na deviperizaciju. Dodikov savjetnik Srđan Perišić zagovara deparatizaciju.

Utisak je da bi svaka od navedenih metoda bila primjerena samo je pitanje dubine operativnog zahvata. Valjda se dogovore.

Leutar.net Gorica Dodik na tviteru predlaže deratizaciju SNSD-a

Izvor: Istok

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.