Ivana Marić ŽESTOKO OPLELA po Dodiku: On bi da određuje za koga ćemo se ženiti i udavati

Milorad Dodik ima karakteristike totalitarnih vođa, koji se ne mogu pomiriti sa demokratijom, a neke njegove reakcije su primitivne i nisu u skladu sa vijekom u kojem živimo.

Ovim je riječima politička analitičarka Ivana Marić opisala uvrede koje je predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD izrekao na račun članice Centralne izborne komisije Vanje Bjelice Prutina.

Podsjećamo, Dodik je prije nekoliko dana izjavio da Bjelica Prutina ne može biti predstavnica srpskog naroda u CIK-u, jer je bila udata za Bošnjaka i zadržala je njegovo prezime.

– Dodik je navikao da ima pod kontrolom mnogo toga i da ne može kontrolisati bijes, kad nešto od toga izgubi. On ima karakteristike totalitarnih vođa, koji se ne mogu pomiriti sa demokratijom. Vidimo da ne može da se pomiri ni sa tim da ljudi imaju pravo da se žene i udaju za koga hoće i da biraju prezime koje nose, već bi volio da on sve to određuje – rekla je Ivana Marić za BN televiziju.

Ona je podsjetila da su “mnogi pričali” da je raniji saziv CIK-a bio pod kontrolom Dodika i Čovića i da sada vidimo koliko oni pate, što su tu kontrolu izgubili, pa ne prezaju ni od čega, čak ni od petljanja u privatni život članova CIK-a.

Izvor: BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.