U Vodicama iz automatske puške ubijen poznati poduzetnik. Napadač je krvavi pohod nastavio i u Šibeniku gdje su smaknute još tri osobe

NOVO: O događajima se nešto iza 15 sati oglasila i šibenska policija:

„Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da  je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu  dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. 

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se  mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama“, izvijestili su iz policije. 

Ranije objavljeno: Kako se neslužbeno doznaje u pekari Matkol u vlasništvu Branka Kolopera na Ražinama u Šibeniku dogodilo se trostruko ubojstvo. Ubojstvo se povezuje s ubojstvom poduzetnika u Vodicama, riječ je o istom napadaču koji se nalazi u bijegu.

Na mjestu zločina je i uplakana rodbina. Prizori su zaista potresni…

Oko 13 sati u Vodicama se dogodilo ubojstvo. Prema prvim informacijama iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, dok je napadač u bijegu.

Za sada nema potvrde iz šibenske policije, no, kako doznajemo, na teren su poslane jake snage.

– Za sada nemamo konkretne informacije, samo da je gužva u Vodicama. Uskoro ćemo izaći s priopćenjem – poručio je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Na mjestu zločina, ispred trgovačkog centra Djelo, vidi se izrešetani Mercedes. Policija naoružana dugim cijevima čuva mjesto zločina. Prizor je stravičan, a navodno ima još  mrtvih.

Pucalo se i u Ražinama, također ispred trgovine Djelo. Za sada nema informacija koliko je ukupno osoba ubijeno ili ozlijeđeno u ovom krvavom pohodu.

Izvor: Šibenski

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.