Čačani prikupili 25.000 evra za otplatu stambenog kredita preminulog doktora

Individual protective equipment used by doctors and nurses to detect viruses and bacteria, Image: 507552508, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Carlos Ivan Gil Iglesias / Panthermedia / Profimedia

(Beta) – U humanitarnoj akciji u  Čačku prikupljen je novac za otplatu stambenog kredita pokojnog tamošnjeg lekara Slobodana Blagojevića koji je pre mesec dana umro od posledica infekcije korona virusom.

Porodica lekara je saopštila da je za 20 dana, koliko je trajala akcija, prikupljeno 25.000 evra i da je ta pomoć nemerljiva.

Blagojević, specijalista urgentne medicine koji je krajem decembra umro u 41 godini na klinici u Beogradu, posle 15 dana lečenja od bolesti KOVID-19, tokom epidemije korona virusa bio je rukovodilac privremene KOVID-bolnice u sportskoj hali “Mladost” u Čačku.

Prikupljanje novca za otplatu njegovog stambenog kredita, u čemu su učestvovali i mnogi privrednici,   pokrenula je čačanska organizacija “Quantox Fondacija” da bi pomogla njegovoj supruzi, devetogodišnjem sinu i trogodišnjoj ćerki.

Izvor: Nedeljnik

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.