Vuković o telefonskim računima koje mu je plaćala Opština Bileća: To je bila hot line

Odbornik SNSD-a u bilećkoj Skupštini Ljubo Vuković potvrdio je danas novinarima da mu je Opština Bileća plaćala telefonske račune, ali nije želio da odgovori da li je ovo pravo koristio i nakon što je izgubio funkciju predsjednika Skupštine. 

„Ima odluka načelnika za telefone, ima ograničenje 60 maraka, preko ograničenja svako plaća i gotovo“, kazao je Vuković koji je prethodno pitanje o telefonskim računima nazvao „glupostima“.

Vuković je na funkciji predsjednika bilećke Skupštine bio do kraja 2016. godine, što znači da već više od četiri godine nema pravo na povlastice za telefon. Međutim, Vuković smatra drukčije, a korištenje telefona nazvao je „vrućom linijom“.

„Ja sam funkcioner Opštine Bileća i predsjednik i u okviru drugih predsjednika koji su mene uvijek zvali, vruća linija je bila između mene i predsjednika“, rekao je Vuković.

Na pitanje koliko je Opštinu koštala ta „vruća linija“ i koliko dugo, Vuković je novinarki „Direkta“ rekao da je na ovaj način telefon koristio 15 godina sa ograničenjem na 60 maraka, a da ako ona „misli da je to neka cifra“, izračuna koliko je to, pa će njoj sve platiti.

„Direkt“ je uputio Opštini Bileća zvanični upit u vezi sa plaćanjem telefonskih računa, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Izvor: Direkt

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.