BMW-om probio zid naplatne kućice i usmrtio radnika na autoputu Zagreb-Sisak

Radnik Hrvatskih autocesta (HAC) jutros je stradao nakon saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama na autoputu Zagreb-Sisak. Zagrebačka policija potvrdila je da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u naplatnu kućicu HAC-a, ali još uvijek nije poznat razlog nesreće u kojoj je vozilo probilo zid objekta u kojem se nalazio radnik.

Fotografije s mjesta događaja prikazuju veliku rupu nastalu od prolaska automobila kroz zid. Vozač BMW-a prebačen je u bolnicu, ali težina njegovih povreda još uvijek nije poznata.

Uviđaj još uvijek traje, a nakon njega biće poznato zbog čega je došlo do nesreće, ali i hoće li protiv vozača biti podignuta krivična prijava.

Ivan Ribičić, direktor sektora za naplatu cestarine HAC-a, kazao je da su po primanju dojave odmah došli na mjesto nesreće.

„Vozilo se zabilo u naš objekt. To nas je začudilo s obzirom da je traka do objekta bila zatvorena za saobraćaj baš zbog takvih situacija pošto je autocesta otvorena za Sisak zbog humanitarne pomoći. Čovjek je poginuo i ne znam šta drugo reći, uviđaj je u toku, utvrdit će se sve okolnosti“, rekao je za hrvatske medije.

Nastavlja da su 53-godišnjeg kolegu zatekli bez znakova života.

„Vjerojatno se radilo o nekoj nenormalnoj brzini s obzirom na sve znakove koje smo mi postavili. Apsolutno nepoštovanje svega i nažalost dogodilo se ovo. Ne znamo u ovom trenutku je li moguće da je vozač zaspao“, kazao je.

/KLIX/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.