Vukanovićev odgovor režimskim medijima – između njega i Stanivukovića nema svađe, režim je navikao na jednoumlje

Povodom objava u nekim medijima da je došlo do svađe unutar redova opozicije, odnostno između Vukanovića i Stanivukovića, danas se oglasio Nebojša Vukanović na svom blogu, sa tekstom „Režimska spinovanja i podmetanja“ u kome demantuje postojanje bilo kakvog sukoba. Tekst prenosimo u cjelini.

Gotovo svi režimski mediji, od RTRS-a i ATV-a do brojnih portala i SRNE, koja je prva objavila vijest, a svi je potom prenijeli gotovo istovremeno po naredbi, plasirali spin o tome kako smo se tobože Draško i ja posvađali. Nekorektno je što moju izjavu nisu prenijeli vjerno, od riječi do riječi, već su uzimali i sklapali dijelove kako njima odgovara i kako bi u javnosti stvorili utisak o nekakvom velikom raskolu.

Ne radi se ni o kakvoj svađi, već jednoumlje nigdje ne vodi i svakako da je logično da različiti ljudi u opoziciji po nekim pitanjima imaju različito razmišljanje. Nisam bio pozvan na sastanak pa nisam mogao tada reći, pa sam iskoristio priliku da onda kroz odgovore na pitanja građana uživo na svom blogu pojasnim neke nedoumice. Sasvim je logično da postoje različiti stavovi i koncepti, da se pokušavaju obrazložiti u javnosti i dobiti podrška za svoje ideje, što je osnovni princip demokratije.

Preksinoć sam u Centralnom dnevniku sam branio Draška i rekao da mu se ne može suditi nakon neke greške, koju svi pravimo, da želi da se dokaže odmah na početku i da neki ne odobravaju njegove učestale aktivnosti, te da treba pustiti vrijeme da prođe pa da se donese sud i odluka na osnovu rezultata. Sasvim je logično da u opoziciji imamo različita mišljenja, i dušebrižnike pozivam da se previše ne sekiraju, džaba se trude, ali neka zarade dnevnicu od nalogodavaca, i to je nešto.

/NEBOJŠA VUKANOVIĆ/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.