Iva Ilinčić o zlostavljanju Mike Aleksića: Više se ne stidim

Nakon Milene Radulović i glumica Iva Ilinčić rešila je da progovori o zlostavljanju koje je, kako kaže, pretrpela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Naime, Iva se ovim povodom obratila na svom Instagram profilu, a sadržaj njene poruke prenosimo u celosti.

“Istina oslobađa dragi prijtelji. Konačno smo progovorile. Hvala Mileni što je neviđeno hrabra i što je povela ovu borbu. Što nas je uverila da pravda ipak postoji. Hvala mom tati legendi što sam ja njegova princeza i koji je učinio sve što je mogao da sve ovo prestane. Hvala devojkama koje su sa nama ostale do kraja. Hvala i svim devojkama koje nisu istupile i plaše se, znam kako se osećate. Godinama sam bila kao vi. Hvala mojim prijateljima, porodici i mom Fici zmaju. Konačno se ne stidim i nemam čega da se stidim i briga me. Sramota nije moja. Budite hrabre jer stvarno niste same. Obećavam.”, napisala je glumica Iva Ilinčić koja je svoju ispovest o zlostavljanju Miroslava Mike Aleksića ispričala za “Blic”.

 Da podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet devojaka, a neke su maloletne. Poznata glumica je u intervjuu za “Blic” navela da je u pitanju “monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja”.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.