Vladimir ubio pedofila – za narod heroj, a za sud mora na osmogodišnju robiju (VIDEO)

Vladimir Sankin iz Rusije osuđen je na osam godina zatvora nakon što je ubio Vladimira Zajceva (54), koji je pokušao da seksualno napastvuje dvojicu dječaka.

Sankin se tereti da je Zajcevu, koji je ranije osuđivan zbog pedofilije, nanio teške tjelesne povrede, od kojih je ovaj kasnije preminuo. Zločin se odigrao u januaru prošle godine, nakon što je dječak (14) koji je uspio da pobjegne napadaču, dotrčao do Vladimira, koji se šetao ulicom i zamolio ga za pomoć.

Dječak je rekao da je muškarac njega i druga namamio u stan i potom ih je, prijeteći sjekirom, natjerao da se skinu goli.

Vladimir je, kada je ovo čuo, sa dječakom otrčao u stan gdje je Zajcev držao mališane, a pedofila je izvukao na ulicu i brutalno ga pretukao. Od zadobijenih povreda, Zajcev je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Kasnije se ispostavilo da je žrtva ranije osuđivana zbog silovanja djeteta. Prilikom suđenja Vladimir je rekao da nije imao namjeru da ubije čovjeka, već je samo želio da spasi djecu.

Rusi smatraju da je Vladmir heroj, zbog čega su svojevremeno pokrenuli peticiju da se brani sa slobode.

Ipak, sud ne smatra da je Vladimirov čin herojski i on je danas osuđen na osmogodišnju kaznu zatvora u kazneno-popravnoj ustanovi sa maksimalnim obezbjeđenjem, prenose Novosti.

/LUFTIKA/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.