Predsjednica Srpske čestitala Badnje veče i božićne praznike

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je večeras Badnje veče i božićne praznike svima koji ih proslavljaju, uz želju da Srpska ovaj praznik, ali i Dan Republike i sve naredne praznike dočeka u mnogo boljoj atmosferi nego protekle godine.

Cvijanovićeva je istakla da se Republika Srpska u 2020. godini borila sa pandemijom virusa korona, ali da je uspjela izaći na kraj sa tim problemima.

– Očekujem da ćemo i ove godine uložiti sve napore da savladamo tu veliku pošast, ali isto tako da vodimo računa i o privredi – rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci prije večernjeg bogosluženja u Sabornom hramu Hrista Spasitelja.

Ona je istakla da je sigurna da će Vlada Srpske nastaviti sa svojim intervencijama kada je u pitanju podrška privredi i da treba vjerovati u ono što rade institucije, kako bi svi zajedno prebrodili krizu.

– Srećna sam jer pandemija nije umanjila uticaj praznika i praznovanja, te građanima mogu samo poželjeti porodičnu, profesionalnu i svaku drugu sreću – rekla je Cvijanovićeva.

(Srna) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.