„OPŠTE LUDILO, ŽENE ME PROSE“ Doktor Nestorović je dobro poznat javnosti, a sada otkriva kako provodi dane u penziji

Svaka izjava poznatog dječijeg pulmologa i bivšeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića izazove buru u javnosti. Tako je i sada kada je iznio pikanterije iz svog privatnog života, ali i dao savjet o vođenju ljubavi tokom pandemije.

Svaka reklama je dobra reklama pa popularni “doktor Haos” uživa u svojoj opštoj prepoznatljivosti. To nije krio u intervjuu za Objektiv.

– Žene mi se više javljaju, empatičnije su. Svašta je bilo, čak i prošenja. Jedna žena je zvala moju suprugu i pitala je u kakvim smo odnosima. Rekla joj je da će je lično zamjeniti ako se kojim slučajem razvodimo. Ma, opšte ludilo! Dobijam i nepristojne ponude, ima ih koliko hoćete. Nude se na sve strane – otkrio je Nestorović.

Pored popularnosti bivšem članu Kriznog štaba prija i penzija u koju je prošle godine otišao.

– Provodim se fantastično, cijeli dan radim. Mala šala! Bar ne ustajem ujutru rano, i to mi je super. Imam vremena da na miru popijem kafu, doručkujem, prelistam novine, odem na pijacu u mom Obrenovcu i istračarim s dobrim ljudima. A penzija mi je dobra, zaista. Da sam znao da je ovako lijepo, otišao bih i ranije. Ipak, i meni ponekad nestane osmijeh s lica. Nedavno mi je preminuo tast i to me je jako pogodilo – naglasio je Nestorović.

Odnosi sa članovima Kriznog štaba – vječita su tema kada je riječ o dječijem pulmologu iz Obrenovca.

– Sa onim ljudima koje sam lično poznavao i prije epidemije i dalje sam u korektnim odnosima. Ne komentarišem ničije postupke. Neslaganje koje se izrazilo između pojedinaca i mene nije lične prirode. Sve je ovo posao – podvukao je Nestorović.

Penzioner imao je i savjet za vođenje ljubavi tokom pandemije Covida 19.

– Ako se osjećate dobro, ko će vam zabraniti da budete intimni sa svojim partnerom? Radite onako kako mislite i osjećate da treba. Naravno, sve ima svoju dozu i umjerenost – zaključio je Nestorović.

Izvor: Objektiv

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.