U Banjaluci formiran Tim za reviziju

Formiran je Tim za reviziju koji je danas imao svoju sjednicu i donio plan rada.

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, zahvalio je članovima tima, te naglasio da će, po njegovom nalogu, provjeravati svaki ugovor i svaku javnu nabavku.

– Ponosan sam na ove ljude koji su se u veoma izazovnim vremenima odlučili na ovakav korak. Ovo je prvi ovakav tim, jer se nijedan gradonačelnik nije odlučio za nešto ovako. Tim će da radi po mom nalogu, zahtjevu i uputama, jer na to imam pravo kao gradonačelnik. Tim za reviziju će češljati sve što se prečešljati može. To znači da će nas interesovati svaki ugovor, sporazum, javna nabavka… Apsolutno sve – rekao je gradonačelnik Stanivuković.

On je naglasio da je, iako postoji plan rada, vrlo moguće da će biti odstupanja, jer će od određenih informacija koje budu dobijali jedan dio tima biti prebačen na neke druge važne slučajeve.

Leutar.net U Banjaluci formiran Tim za reviziju

– Šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice je podnio ostavku, kao i direktor „Akvane“ i to će biti jedni od prvih slučajeva u koje ulazi ovaj tim i odmah sve kontroliše – rekao je Stanivuković.

Predsjednik tima je Diana Cvijić, koja je ovlašteni revizor, a članovi advokati Jovana Kisin i Dario Sandić, diplomirani pravnik Sanja Bukara, te diplomirani inženjer građevine Jelena Kos.

Izvor: Grad Banja Luka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.