Dodikova perjanica žestoko oplela po partiji Petra Đokića

Da li je na pomolu rat starih socijalista i Saveza nezavinsih socijaldemokrata Milorada Dodika. Ako je, sudeći prema današnjim, izjavama lokalnih moćnika tih partija u Doboju, poslanice SNSD u Predstavničkom domu Sanje Vulić i predsjednika Gradskog odbora SP Srđana Todorovića rat je počeo.

– Kad se opanak popapuči! Tako Socijalisti misle da su vladari. Misle da imaju pravo doći u tuđu kuću i šerifovat. Danas vam je pošlo za rukom i nikad više! Bezobraznici, pohlepni ljudi koji nisu u službi predstavljanja Republike Srpske već sebe i svojih interesa. Pametnije bi bilo da objasnite zašto dvije godine niste u stanju završiti konkurs s ciljem pomoći porodicama poginulih boraca?

Leutar.net Dodikova perjanica žestoko oplela po partiji Petra Đokića

Ovo je na fejsbuk profilu objavila poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sanja Vulić.

Naknadno ovu objavu je proširila, navodeći sve funkcije socijalista u republičkoj vlasti, dodajući da su „u Doboju i Stanarima socijalisti otvoreno radili protiv SNSD-a, istog SNSD-a koji im je dao ,,moć“.

U Doboju je danas bio predsjednik SP Petar Đokić sa saradnicima što se nije očito svidjelo Vulićki, jer je predsjednik Gradskog odbora SP žestoko optužio gradsku SNSD-vlast u tom gradu za kriminal i izbornu krađu.

Todorović očekuje da izbori u Doboju budu poništeni i da se sankcionišu oni koji su doprinijeli da na nedavno održanim lokalnim izborima u tom gradu se desi neviđena krađa glasova.

On je, kako prenosi dobojskiinfo, rekao da pritisak koji gradska vlast, uz neke pojedince, pokušava vršiti na javnost u smislu blokade grada, da nije žalosno bilo bi smiješno!

„Gradonačelnik prvo natjera zaposlene u gradskoj upravi i gradskim službama da izađu na blokadu puta, a onda se on pojavljuje kao mirotvorac i poziva da se ti isti građani raziđu?! To stvarno izgleda smješno i jadno“, kazao je Todorović. 

On poziva da se ne zloupotrebljavaju pozicije, kao i građani Doboja i zaposleni u gradskoj upravi i gradskim službama u političke svrhe, posebno sindikat.

„Sramotno je da se sindikat stavlja na stranu bilo koje političke partije, pogotovu u ovom slučaju, gdje sindikat pod tobože zaštitom prava radnika prijeti institucijama da će blokirati nešto. Ukoliko ih interesuju prava radnika onda neka pitaju gradsku upravu zašto je potrošila tri gradska budžeta u ovoj godini“, kazao je između ostalog Todorović.

Šta je još Todorović rekao za koalicione partnere, u prisustvu Petra Đokića,  pogledajte u video prilogu …

Izvor Bn

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.