„OBORIO ME, SKAKAO PO MENI“ Mladi poštar opisao bliski susret s razjarenim veprom

„Ne znam kako sam ostao živ, ali znam da ću 17. decembar slaviti kao novi rođendan“.

 Ovo je za Novosti rekao Miloš Marjanović, mladi poštar iz Svrljiga koji je imao bliski susret sa divljim veprom.

Miloš je minulog četvrtka, motorom, svojom uobičajenom rutom, išao da odnese poštu žiteljima sela Izvor, ali ga je u povratku usred bijela dana napala opasna divlja životinja.

On je trenutno na kućnom liječenju, gdje se uz podršku porodice oporavlja od nagnječenja i naprsnuća grudnog koša, kao i od povreda od kljova, prenose Novosti.

Miloš radi već dvije godine po svrljiškim selima i svjestan je izazova koje nosi njegov posao, ali nije ni sanjao da će doživjeti ovako nešto.

– Dok sam išao motorom, ugledao sam krmaču sa mladuncima i instiktivno sam razmišljao da se što prije udaljim da me ne bi napala. Znam da je majčinski zaštitnički instinkt isti kod svakog živog bića. Bilo mi je čudno što je tako blizu puta i ne bježi. Odjednom, osjetio sam udarac sa lijeve strane. Neka sila podiže mene sa motorom. Tek kada sam pao, shvatio sam da po meni skače divlji vepar, koga pored ženke i prasića nisam ni vidio. Bukvalno kao da je htio da me ubije svojom težinom. Vjerujem da je bio težak više od 200 kilograma – priča Miloš.

Ne zna, kaže, zašto je vjepar u jednom trenutku “odustao” od njega i okomio se na motor, koji je gurao dok se nije ugasio, a potom je otišao.

Sam Miloš je želio da što prije ode s tog mjesta jer se bojao da se vepar ne vrati i ne dokrajči ga.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.