„POTREBNO NAM JE 10.000 EVRA DA PREGURAMO“ Evo koliko estradne zvijezde troše na mjesečnom nivou

Pravda za Đanija

Izjava Miroslava Ilića u kojoj je rekao da mu je potrebno 3.000 evra mjesečno da preživi pokrenula je veliki broj komentara, a pojedine njegove kolege prokomentarisale su njegovo priznanje.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive na visokoj nozi, a kako ona kaže troškovi su im i tokom korone ogromni.

Kada su joj rekli da je Đanijev kolega Miroslav Ilić rekao da mu je dovoljno 3.000 evra mjesečno, prasnula je u smijeh.

– Šta će njemu (Miroslavu) više, kad je jednom nogom u grobu… Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se grije na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigdje ne idemo, 10.000 evra minimum – rekla je Đanijeva žena, pa dodala:

– Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja… Onda plate, firma, doprinosi… Troškovi su nam ogromni.

Leutar.net "POTREBNO NAM JE 10.000 EVRA DA PREGURAMO" Evo koliko estradne zvijezde troše na mjesečnom nivou
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica Goca Božinovska kaže da nije trošadžija, ali da isto tako i ne broji koliko je potrošila na mjesečnom nivou.

– Meni treba i 5.000, nema tih para koji se ne potroše. I za djecu i za prijatelje, ako sklopiš da stvarno ispoštuješ sve, trba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primjetila da mi zafali, ni koliko sam potrošila, ni koliko imam ne znam. Djeca rade, pa sam ih skinula sa dnevnog reda, svi su samostali, i Mirko i Zorana i Jelena… Ne bi mi bilo loše da mi da neko 3.000 evra, Miroslav je čovjek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova, te nešto popustilo, nešto puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan – rekla je Goca za Telegraf i dodala:

– Kuvam, prčkam, spremam jer to volim, kupiću i na akciji, što da neću, čemu bahatost. Uklapam se ja i u prosječnu platu u Srbiju.

Leutar.net "POTREBNO NAM JE 10.000 EVRA DA PREGURAMO" Evo koliko estradne zvijezde troše na mjesečnom nivou
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Kako je Anabela Atijas navela, najviše novca mjesečno daje za školovanje kćerki Blankice i Nine.

– Moj život nije jeftin jer imam dvoje djece u privatnoj školi. Imam tinejdžerku, znate kako to sa tinejdžerima ide. Jeste da se u koroni se manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim na obrazovanje, bez stresa se djeca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dvije školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smijem da stavim na papir… nije ispod 2.000 evra – rekla je Anabela.

SrpskaInfo

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.