Isključena struja ratnom vojnom invalidu zbog duga

Iako se Dragan Čavić pravdao da struja neće biti isključivana i za najmanji dug kako je ranije najavljivano iz Elektrokrajine, Dragan Čavić je ponovo obmanuo Banjalučane.

Ratnom vojnom invalidu koji živi od dnevnica koje zaradi kao muzičar isključena je struja zbog duga od 106 KM. Da stvar bude još “bezobraznija” ovaj ratni vojni invalid je prije par dana uplatio iznos od 50 KM, ali očigledno to nije bilo dovoljno za “Elektrokrajinu”.

Leutar.net Isključena struja ratnom vojnom invalidu zbog duga

U vrijeme pandemije kada branša od koje prehranjuje porodicu sa dvoje djece skoro ne postoji i kada se bori da preživi, isključena mu je struja. U subotu dočekuje slavu.

Treba napomenuti  da je nakon isključenja, kada se plati račun,  za ponovno uključenje je potrebno doplatiti još 40 KM.

U komentarima na Fejsbuku ispod njegovog posta oglasilo se još mnogo Banjalučana sa sličnim problemom, a ovo je jedan od njih:

Meni su došli za 50.80 da isključe, inače sam spriječena bila da platim jer sam u izolaciji bila.. Došli ljudi i rekli uplatite preko aplikacije.. Katastrofa a uvijek sam u pretplati. Jadna nam je država.. Nek su se obezbijedili oni što ni dana nisu bili na prvoj liniji.

(BLmojgrad)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.