Đorđe Balašević: Osjećam se prilično koronulo

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Kad neko umije sa riječima, onda zaista umije i da objasni kako se doslovno svako od nas osjeća, bez obzira na to kakve stavove ili pak iskustva po pitanju epidemije imamo. Kantautor Đorđe Balašević objasnio je da se osjeća koronulo.

Jelena Beba Balašević, prepričala je na društvenim mrežama razgovor sa svojim ocem, čuvenim kantautorom Đorđem Balaševićem, navodeći da ju je “kralj riječi” ponovo oduševio svojim smislom za humor i sklapanje riječi i rečenica, piše Nova.rs.

“Zovem Đoleta da vidim šta radi i počnem razgovor sa: “Kako si”. “Koronulo prilično”. Da, kralj reči me je opet zasmejao, ali i zabrinuo u isto vreme. Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmeje. Koronuo je, dakle, već od zatvaranja, neizvesnosti, loših vesti svaki dan, brige”, napisala je ona na svojim društvenim mrežama.

Leutar.net Đorđe Balašević: Osjećam se prilično koronulo

Balašević je ćerkinu objavu podijelio na svom Instagramu. Pored Jelene, Đorđe i njegova supruga Olivera imaju i ćerku Jovanu i sina Aleksu.

(Luftika)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.