Miroslav Ilić: Dovoljno mi je 3.000 € mjesečno da preživim!

Pjevač Miroslav Ilić često za sebe govori da je teška, ali skromna osoba.

Više puta je javno isticao da ga ne zanima druženje sa estradom koja se konstantno hvali “avionima i kamionima”, te da sa javne scene ima samo nekoliko pravih prijatelja koje može izbrojati na prstima jedne ruke. I možda zbog svog stava nekima djeluje prepotentno i uobraženo, a zapravo privatno vodi život kao i sav normalan svijet. Svakodnevno ga možemo vidjeti u samoposlugama kako pazari namirnice ili kako šeta ulicama Višnjičke banje.

Miroslav Ilić, još i poznat kao slavuj od Mrčajevaca, svoj je novac zaradio isključivo na osnovu svog glasa i dugogodišnje karijere, a sada za Nova.rs otkriva koliko mu je mjesečno potrebno novca za pristojan život.

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pjevač u razgovoru za Nova.rs.

Leutar.net Miroslav Ilić: Dovoljno mi je 3.000 € mjesečno da preživim!

Izvor: Nova.rs foto: E-stock

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.