U padu sportskog aviona na Kozari poginula oba člana posade

Dva člana posade sportskog aviona koji je juče nestao na području Kozare su poginula.

Kako prenosi Srna, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice /SAJ/ Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, koji su pronašli nestali sportski avion, pronašli su i dva tijela, rečeno je Srni u MUP-u Srpske.

Jedno tijelo pronađeno je u avionu, a drugo pored ostataka sportskog aviona, koji je pronađen danas u selu Subotići na Кozari

Mjesto nesreće je obezbijeđeno, a o događaju je obaviješteno nadležno Tužilaštvo BiH.

Olupina sportskog aviona koji je nestao juče na području Kozare pronašli su nešto ranije danas pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske u selu Subotići.

Avion koji je juče nestao u okolini Omarske, kod Prijedora, korišten je za potrebe akcije oralne vakcinacije lisica, koja se iz vazduha izbacuje na određenom području, a nakon toga se vraćao nazad u Banjaluku.

Nestanak aviona prijavljen je juče Policijskoj stanici Gradiška u 14.10, kada je izgubljen kontakt.

Reč je o državljanki Rumunije i državljaninu Srbije. Avion se vraćao iz Velike Kladuše za Banjaluku, sa čijeg je aerodoroma odletio za Kladušu.

U sportskom avionu bili su pilot i operater.

Reč je o državljanki Rumunije i državljaninu Srbije. Avion se vraćao iz Velike Kladuše za Banjaluku, sa čijeg je aerodoroma odletio za Kladušu, prenose mediji.

(BN) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.