Marčelo: Da nije raznih Atlagića, Vučić bi pao sa trona prekosutra

Pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo izjavio je da je narodni poslanik Marko Atlagić možda lice našeg doba više nego (Aleksandar) Vučić „jer da nije raznih Atlagića, Vučić bi pao sa trona prekosutra“.

„Seka Sablić nazvala ih je ponavljačima misleći na djake, ali oni su to i u papagajskom smislu: nijedna misao koju onamo izgovore zapravo nije njihova i to je jedina osobina koja ih je do stolica i dovela“, rekao je Marčelo, za novi broj nedeljnika NIN, misleći na skupštinu Srbije.

On je istakao da „pojedinca moramo braniti svi“.

„Koristim ovu priliku da izrazim svoju podršku gospodji Sablić, koja je na tapetu samo zato da se pažnja javnosti skrene s činjenice šta se dešava s pandemijom“, rekao je Marčelo, povodom napada Atlagića na Sablić zbog njene izjave da je „otadžbina tamo gde ti je dobro a ne gde su sarme“.

Komentarišući izjavu Vučića da bi predsedniku Sindikata lekara i farmaceuta Radetu Paniću „brutalno odgovorio“ na navode da je zdravstveni sistem pukao, Marčelo je rekao da se „lekaru iz crvene zone ne sme odgovoriti apsolutno ništa brutalno, sve i da niste na funkciji predsednika, jer ste i tada, i uvek, na funkciji čoveka“.

„Ako jeste. Ako niste, onda to niste ni kad ste predsednik. Gospodina Panića takodje ćemo, zato, morati da branimo svi. S funkcije predsednika niko ne sme okretati ama baš nikoga protiv ama baš nikoga“, rekao je Marčelo.

On je naveo i da bi „voleo da nam je fitilj kraći“.

„Da jeste, svako vlast bi se bojala naroda. Dok tako ne bude, svaka vlast će raditi na tome da se narod boji nje. Mufljuzi s nešto pristojnosti to će činiti suptilno, radikalni će to činiti radikalno“, rekao je Marčelo.

Izvor: N1

1 Komentar

  1. Немојте ове Несрбе из НИНа пуно цитирати. Какав год да је Вучић,они су веће Зло за Србе.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.