Radim 33 godine i nemam 5 nekretnina!

Svi danas sve znaju o koroni, ali i o Draganu Đilasu. Svi, koji bi neki poen kod Aleksandra Vučića, učestvuju u orkestriranom linču i satanizaciji Dragana Đilasa. Zašto bi folk pevačica Svetlana Ražnatović bila izuzetak?

U sinoćnjem Hit tvitu na TV Pink, kada se povela reč o napadima Vučićevih medija na predsednika Stranke slobode i pravde, i Svetlana je imala „šta da kaže“ na tu temu.

– Kada pričamo o rodbinskim odnosima, mene i sestru su proglasili lopovima, priznale smo krivicu bez suđenja, jer od dva zla biraš manje. Moja sestra nema ništa, a ja koja radim 33 godine, i plaćam porez državi, nisam uspela da zaradim pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali… Kad god je poreska inspekcija i provera uvek sam ja prva na udaru. Uvek se češlja poreklo moje imovine, moji koncerti… – navela je Ražnatović.

Leutar.net Radim 33 godine i nemam 5 nekretnina!
Svetlana Ražnatović, Ivica Dačić i Aleksandar Apostolovski FOTO: Printscreen

I njen stav o koroni…

– Sve je usko povezano, sve što je vezano za okupljanje ljudi je stalo. Prvo nas zdravstveno ugrožava, ja poznajem ljude iz mog okruženja koji imaju kovid i sa tim se ne treba šaliti, moramo da nastavimo da se čuvamo, ja sam radila test na antitela, imam ih, tako da sam zaštićena. Svuda je isto, ceo svet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo – rekla je Ceca u „Hit Tvitu“.

U studiju su još gosti bili predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Apostolovski, kolumnista „Politike“.

Izvor: Direktno

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.