Tegeltija za N1 komentarisao objavljeni snimak: Sve čisto kao suza

Nakon što je danas portala Istraga.ba i autor Avdo Avdić objavili audio snimak u čijem je centru predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija, zatražili smo komentar Tegeltije koji je za N1 kazao da je „sve čisto kazo suza“.

„Ne pada mi na pamet da komentarišem te vrlo smiješne pokušaje manipulacije i diskreditacije Avde Avdića, putem konstrukcija izvučenih iz konteksta na osnovu, usput budi rečeno, nekih nezakonitih i samim tim nevjerodostojnih i iskonstruisanih sadržaja, sem što mogu da kažem da koliko ja znam gospođa Sanja Čegar je još uvijek stručni saradnik na Okružnom privrednom sudu Banjaluka, a svi razgovori o eventualnom sukobu interesa člana Savjeta Milijane Buha u slučaju njenog konkurisanja vodjeni su ima godina ili dvije dana“, naveo je Tegeltija za N1.

On je potvrdio da je članica VSTV Milijana Buha sa njim razgovarala o pitanju njenog sukoba interesa u slučaju konkurisanja njene sestre „prije jedno godinu ili dvije dana“.

„Što je sasvim normalno i da sam joj ja odgovorio da bi u toj situaciji to predstavljalo sukob interesa. Kao što se može vidjeti, ponavljam, nakon godinu ili dvije od tih razgovora Sanja Čegar je još uvijek stručni saradnik na Okružnom sudu Banjaluka gdje je bila i kad su ti razgovori vođeni. Prema tome, u ovom slučaju je sve čisto kao suza“, naveo je Tegeltija za N1.

Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.