SAOPŠTENJE ZA JAVNOST LISTE „ZA PRAVDU I RED“ – Кrađa kao opcija kod nas nikada neće postojati!

Nismo imali namjeru da se obraćamo građanima Trebinja i zvanično zahvalimo glasačima koji su nas podržali, prije konačnih rezultata CIК-a, ali današnja SNSD-ova konferencija za javnost nas je natjerala na to.

Daleko od toga da su uspjeli da nas isprovociraju, ni blizu! Ono što u ovom trenutku osjećamo je gađenje i žaljenje prema onima koji su iznijeli ogroman broj neistina uperenih protiv naše Liste.

Nama je jasno zašto ste i na današnji dan tako aktivni, dan kada je preminuo patrijarh Irinej. Jasno je i vama jer vaše svetinje i Bog nisu na nebu. Znamo gdje su. A On je ljut na vas i ne birate dan, način i sredstva da se opravdate pred njim. Pravdajte se, morate! Dao vam je sve moguće resurse na raspolaganje i nije zadovoljan vašim rezultatom. Da je, kojim slučajem, sve bilo fer i pošteno, pitanje je kakav bi bio konačan rezultat. I to vas boli, i rezultat i kritike.

Dakle, radite šta ste naumili, mi nećemo bježati, nemamo gdje i ne želimo!

Građani Trebinja, nemamo namjeru da se pravdamo ni vama, ni njima. Jedino što vam možemo reći je da smo zahvalni za svaki glas koji ste nam dali, jer ste to uradili iskreno, bez primoravanja i ucjena. Mi smo cijeli izborni dan proveli u pokušajima da spriječimo njihovu krađu.

Кrađa glasova, kupovina glasača, ucjene i ostale prljave metode od strane liste ZA PRAVDU I RED nisu postojale kao opcija, niti će ikada postojati.

Do konačne pobjede i slobode!

ZA PRAVDU I RED – LISTA NEBOJŠE VUКANOVIĆA

Izvor: zapravduired.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.