Ponovni poziv na fizičku likvidaciju na društvenoj mreži

Povod za ovo obraćanje javnosti kandidata sa liste Nebojše Vukanovića, „Za Pravdu i Red“, jeste užasavajući komentar izvjesne Stojane Brajić Vuković, u kome poziva na hladnokrvnu likvidaciju Nebojše Vukanovića.

Naime, ona je ovaj komentar ostavila na ličnoj, javnoj stranici Luke Petrovića, kao odgovor na njegovu objavu vezanu za aktivnosti Nebojše Vukanovića. Budući da se javne objave na Fejsbuku mogu smatrati zvaničnim stavom, bilo bi dabro da se, u konkretnom slučaju, godpodin Luka Petrović javno ogradi od ovog i sličnih bolesnih komentara.

Leutar.net Ponovni poziv na fizičku likvidaciju na društvenoj mreži

Naš je stav da se u kampanji, bez obzira da li je vodite kao politički faktor ili javna ličnost, morate ograditi i boriti protiv negativnih uticaja sa strane, kao što su maliciozni komentari u kojim vam vaši simpatizeri, na samo njima poznat način, žele dati podršku. Vrijeđanje porodice javne ili bilo koje druge ličnosti, vjerskih i svih ostalih osjećanja, pozivi na nehumano ponašanje i djela, trebali bi doživjeti osudu svih.

Da li će i na koji način Nebojša Vukanović djelovati zbog upućene prijetnje, to ne znamo, jer je slične prijetnje već dobijao na društvenim mrežama. Uredno ih je prijavio MUP-u, ali, koliko nam je poznato, još ništa nije urađeno niti je javnost obaviještena u kojoj je fazi postupak.

Dakle, nadamo se da će i sam Luka Petrović reagovati, ograditi se od ovakvih istupa svojih simpatizera i pozvati ih da se ova kampanja privede kraju na civilizovan način, bar što se tiče društvenih mreža.

„Za Pravdu i Red“ – lista Nebojše Vukanovića

Izvor: www.zapravduired.com; (sponzorska objava)

2 KOmentara

  1. Pi kakvi ste svi, slucajno sam citao na Vukanovicevom fb nalogu sta su ljudi pricali na njegov tekst, samo zato sto se nasao prozvanim u jednoj djecijoj pjesmici jedne majke cetvero djece, a znate koje! Sto takve komentare ne objaviste

    • Poštovani, ovo je sponzorska objava. Na kraju teksta naveden je izvor i obavještenje. Svi imaju pravo da nam pošalju tekst i kao takav ga objavimo. Hvala na komentaru.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.